Välj rätt städfirma Vasastan

Att välja rätt städfirma, brukar vara att välja en på det lokala planet. Det behöver inte vara en som har kontor där du bor, utan en som erbjuder sina tjänster inom det området. När du ska välja städfirma för hemstädning eller storstädning Vasastan. Då ska du välja bland de med gott renommé.

För att se det finns det de som uppvisar sina utmärkelser på förstasidan. Är det sedan så att de har ett stort antal goda rekommendationer från nöjda kunder? Ja, då är saken klar. Det brukar alltid vara en städfirma Vasastan som du kan lita på.

Hemstädning Vasastan

Denna tjänst finns i två former. Antingen anlitar du städfirma för regelbunden hemstädning, eller enbart vid enstaka behov. Det är en flexibel tjänst som kan designas precis som du vill ha det.

Storstädning Vasastan

Ett par gånger om året är det dags att göra en större städning. Det brukar vara till våren samt under hösten. Vissa gör även en storstädning till jul. När du än vill ha en storstädning Vasastan, är det bara att anlita en städfirma.

Flyttstädning Vasastan

När du drar fördelen av att anlita en städfirma Vasastan för flyttstädning, betyder det att du slipper allt arbete och ansvar. Här lämnar städfirman garanti på att flyttstädningen passerar inspektion. Detta samtidigt som de gör det tunga jobbet som det flesta inte alls vill göra vid en flytt.

Städfirma Vasastan som drar av RUT avdrag direkt

Sist men inte minst, ska du givetvis anlita en städfirma Vasastan som drar RUT avdrag med 50 % på priset. Detta så du inte får ligga ute med pengarna för att sedan kräva tillbaka dem i din deklaration.

Här kan det handla om så mycket som upp till 75 000 kronor per person i avdrag, om ni använder regelbundna städtjänster. Med andra ord alldeles för mycket pengar att ligga ute med.

Leave a comment